THE BASIC PRINCIPLES OF VERIFICARE ISTORIC AUTO

The Basic Principles Of verificare istoric auto

The Basic Principles Of verificare istoric auto

Blog Article

Cum verific numărul șasiului (VIN)? Numărul șasiului este structure din 17 caractere treatment identifică fiecare mașină în parte. Prima secțiune este structureă din trei caractere (codul WMI) care identifică țara de origine, numele producătorului și tipul de caroserie. A doua secțiune (VDS) constă din cinci caractere și oferă informații despre dimensiunea și tipul motorului, sistemul de frânare, seria de mașini, modelul și stilul caroseriei. Ultimele nine caractere (VIS) se referă la anul de fabricație și la fabrica, cifra de Command și numărul de serie al vehiculului. Cum verific kilometrajul unei mașini 2nd hand? Retragerea kilometrajului este cea mai comună înșelătorie de pe piața de mașini second hand. Cercetările arată că sixty five-85% dintre vehicule au kilometraj invers.

AUTODNA deal with tot posibilul pentru a elimina astfel de duplicari. Te rugam sa retii: Rapoartele autoDNA de istoric al vehiculelor si informatiile continute de acestea trebuie tratate ca material informativ si privite ca punct esential in procesul de vanzare/cumparare a unei masini. Informatiile obtinute in aceasta maniera trebuie confirmate la un punct de company autorizat si de catre expertii in autovehicule.

Puteți găsi acolo numărul de înregistrări pentru fiecare secțiune, pentru treatment este atribuită o notificare, treatment este deja intuitivă „la prima vedere”. Facilitează înțelegerea fastă a notificării și posibila analiză și evaluare detaliată a unei anumite secțiuni.

În realitate, în funcție de motorizare și întrebuințare există vehicule al căror kilometraj depășește eighty.000km/an fileără ca acest rulaj mare să fie trădat de vreo uzură pronunțată a tapițeriei sau stării estetice a masinii.

Prin verificarea kilometrajului unui autoturism second hand, poti avea incredere ca numarul de kilometri afisat pe bordul masinii este correct cel authentic. Aceasta iti ofera posibilitatea de a evalua mai bine starea generala a masinii si de a lua decizii informate in procesul de cumparare.

Pentru verificare VIN, poti folosi diferite servicii si aplicatii on the internet. Asigura-te ca verifici cu atentie seria sasiului si compara-o cu toate documentele inregistrate ale masinii.

Intoarcerea este interzisa: one.A: pe drumur... Oprirea este interzisa: raspuns corect chestionar auto Cauti varianta corecta dar si o explicatie pentru chestionarul auto treatment se refera la: Oprirea este interzisa?

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Pentru a evita potențiale înșelătorii ale vânzătorilor de masini next hand, clienții pot verifica istoricul masinii prin intermediul unui decodor al seriei de sasiu, precum cel oferit de către carVertical.

clienții de autoturisme 2nd hand din Europa plătesc mai mult decât valoarea trueă a vehiculului ca urmare a întoarcerii kilometrajului

Dupa ce introduci codul VIN, sistemul va cauta datele referitoare la respectivul vehicul si iti va oferi acces la informatii precum istoricul daunelor, revizii efectuate, kilometraj genuine, si multe altele.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de 17 caractere care identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, similar cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele date tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

Baza de day a masinilor furate contine informatii din anumite tari in treatment masina pe treatment o verifici ar fi putut fi declarata furata. Atat numarul de tari cat si cel de institutii ale acestora de la treatment obtinem informatii creste frequent. Rezultatele deliver au caracter informativ, autoDNA nu garanteaza dreptul de necontestat al acestora.

Datele deliver pe acest website verificare istoric auto sunt activităţile derulate la RAR şi numărul de kilometri înregistraţi în bordul maşinii (kilometri regăsiţi în baza de date a RAR sau a staţiilor ITP autorizate), existenţa/valabilitatea cărţii de identitate a vehiculului, câteva date tehnice şi de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.

Report this page